Een selectie van reacties van deelnemers aan de online-module Spirituele Pasen

Wat ben ik blij met deze overdenkingen. Dit geeft deze dagen een extra dimensie, die ik zo mis in het jachtige leven van alledag.
Angèle

Dank voor jullie inzet om deze meditaties als begeleiding in de Stille Week, zo mee te delen. Vooral ook de gesproken teksten. Ik hoor ze aan met gesloten ogen, een geschenk. Een gezegende Pasen.
Anna

Heel veel dank!
Anne

Bij het opstaan verheugde ik mij er al op: straks ga ik de laatste prachtige tekst lezen, het sluitstuk van deze dagen. Om stil en blij van te worden, zo mooi en inspirerend.
Anneke

Team, bedankt voor een ‘ander’ Pasen. Als deel van een geheel. Een nieuwe kijk op mezelf en het leven. Ik vier ons Pasen.
Anneke

Veel dank voor deze teksten en audio. Ze voeden het vertrouwen in de kracht van het hart, mijn hart. Ze voeden het Verlangen van binnen, de fik, het fonkelvuur. En het vertrouwen dat dat genoeg is. Diepe buiging.
Anoniem

Hartelijk dank voor de prachtige teksten. Ik heb ze met zorg en aandacht gelezen en ze geven me -precies zoals ik gehoopt had en waar ik behoefte aan had – zin en inhoud aan het Paasfeest.
Christie

Wat een prachtig geschenk.
Cynthia

Ik denk dat Gods zegen op uw werk ligt, en zal bij gelegenheid een kaars voor u opsteken.
Ed

Dank voor de inspirerende teksten die ik deze week van jullie mocht ontvangen.
Gerthe

Wat is dit schitterend. Zo ontroerend en inspirerend. De teksten van de Bijbel leven weer in mij en geven diepe dimensie aan mijn bestaan.
Ineke

Dit is zo ontzettend mooi om dat in alle rust thuiste kunnen lezen. Het is aleen maar een stimulans om de weg tot waarlijke bevrijding te gaan …. Hoop dat vele harten geraakt mogen worden.
Katja

Wat weer een prachtige reeks met inspirerende teksten. Net als met de Kerst wil ik toch een woord van dank aan het team richten en de hele groep die dit mogelijk maakt. Het is heel mooi te zien dat deze innerlijke gebeurtenis zo voor een grote groep geïnteresseerde vanuit een Universeel Licht wordt beschouwd en verklaard. Dat velen de prachtige Paasmorgen mogen ervaren.
Kees

Er is een weldadige stilte en ik voel me verbonden, een tipje van mijn innerlijke sluier wordt even gelicht. Ik voel me licht en dankbaar.
Marcel

Dank voor de mooie teksten.
Margriet

Bedankt voor dit grootse perspectief. Het raakt diep. En ik kijk uit naar de volgende inspiratie: spirituele Pinksteren.
Marian

Ik ben heel dankbaar voor uw verhelderende en inspirerende beschouwingen. Zij betekenen veel voor mij. Ik wens u allen Goede Pasen.
Marian

Heel erg bedankt voor de fijne en duidelijke uitleg van de paastijd.
Mart

Thank you for this beautiful work! So nice for us ‘long distance pupils’.
Monbritt

Wat een fantastisch cadeau was dit zeg! Zo’n hele week het paasgebeuren te bogen beluisteren, beleven en te verinnerlijken. en dat alles in mijn eigen vertrouwde moedertaal. Warme groet uit Frankrijk.
Monica

Heb deze site nog geen 8 uur geleden ontdekt. Na het lezen van elke tekst overheerst een gevoel van dankbaarheid.
Paul

Hartelijk dank voor de prachtig teksten en duidelijke uitleg!! Het is fijn te ervaren dat het team in “eigentijdse” taal de versluierde evangeliën kan overbrengen en me de “bedoeling” achter de woorden te laten aanvoelen en te laten inzien!! Een intensieve taak!! Ik heb er veel waardering voor!! Het heeft me heel veel moois gebracht!! En kijk al uit naar de beschouwingen over Pinksteren!!
Stella

Word hier zo ongelofelijk blij van.
Thea

Met belangstelling en grote interesse volg ik deze spirituele Pasen. Ook heb ik de Kerst via de site van jullie gevolgd. Je voelt de warmte en harmonie waar mee het in elkaar is gezet. Zelf ben ik katholiek op gevoed maar dit is een heel andere fijne ervaring. Mijn dank respect en waardering gaan uit naar de makers van dit alles hartelijk dank hiervoor.
Willemien

Deze beschouwingen van Spirituele Pasen zijn weer even mooi als die van Kerstmis, heel erg naar binnen gericht.
Wim

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *