Een selectie van reacties van deelnemers aan Spirituele Pinksteren

Zoooo dankbaar, weer zo’n sieraad te mogen beluisteren. Dank jullie wel voor deze parels, die elk puur zandkorreltje weer kan raken met haar parelmoer. Wauw.
Angelique

Wat een prachtig begin van de dag! Wat fijn om dit “mee “te krijgen. Je wordt er helemaal warm/enthousiast van. Dank hiervoor.
Astrid

In diepe dank voor de aanreiking, wens ik een behouden reis aan zovele pelgrims op Het Pad.
Christiane

Het is werkelijk prachtig. Zo verhelderend. Het Koninkrijk is binnen in u. Het is ons toch zo vaak duidelijk gezegd, toch heb ik in mijn jeugd steeds ervaren, dat het buiten ons werd geplaatst.
Hele stukken van de Bijbel zijn voor mij duidelijker geworden en alles lijkt zo op zijn plaats te vallen. Dank daarvoor.
Ineke

Heel fijn om weer een serie te mogen “beleven”, daar ben ik jullie echt ook dankbaar voor! Er schuilt zo’n mooie boodschap in, dat je zou willen wensen, dat iedereen dit mag en kan begrijpen!
Ineke

Bedankt voor jullie welwillende aandacht en respect en liefdevolle wijze waarop jullie op mijn overpeinzingen hebben gereageerd en mag ik allen een liefdevolle Pinksteren toewensen!
Jes

Dank voor deze ware diepe teksten…Een krachtige impuls om de ware ene ziele-weg te gaan….
José

Het geheel was weer zeer verrijkend, mooi en waardevol.
Liesbeth

Heel hartelijke dank voor de wijsheden van afgelopen week. Het heeft me veel nieuwe verdieping gegeven.
Marian

Heel veel dank voor uw prachtige, verhelderende beschouwingen. Zij werpen veel licht op teksten die voor mij vaak nog onbegrijpelijk zijn door de gebruikte woordkeus, in combinatie met mijn beperkte bewustzijn.
Marian

Bedankt voor de mooie teksten ons gegeven. De teksten waren voor mij,duidelijk, inspirerend en zeer waardevol.
Mart

Wat een intens mooi begin op deze zonnige Pinksterdag en gesterkt weer verder op reis te gaan
naar het Licht dat ons geschonken zal worden.De berg is hoog, maar de lamp voor onze voet wijst
ons de weg. Dank voor de spirituele lessen die wij mochten ontvangen en Pinksteren daardoor
intenser te beleven.
Mieke

Thank you so much for this Light-texts. They help in our trying to go the Path!
Monbritt

Heel hartelijk dank voor jullie uitgebreid antwoord dat mij veel te denken geeft maar dat voor mij ook veel vragen oproept. Nogmaals dank voor jullie zorgvuldige en grondige antwoorden!
Munir

Hartelijk dank voor de heldere uiteenzettingen en verklaringen van de versluierde teksten rondom Pinksteren! De onrust om de onbegrepen woorden ebben steeds weer weg na het lezen van de duidelijke uitleg!! Het hedendaagse taalgebruik is uitnodigend!! De lezingen helpen me voort!! Heel inspirerend!!
Stella

Ik dank u zeer voor deze beschouwing zowel op schrift als ook door klank. Ben dankbaar om deze inspiraties iedere keer te mogen ontvangen. Hier lees en hoor ik de ‘Werkelijkheid’ , als een zalf voor de ziel.
Syta

Ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen ontvangen dankzij deze teksten, en de reacties die erop volgden. Ik wens n ieder een goede reis toe.
Therese

Heerlijk om even weer bewust bezig te zijn met dat waar het werkelijk om draait in het leven. Ik ga iedere avond en ochtend lezen en voelen wat de boodschap is.
Wytske

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *