Inschrijven

Op deze website kun je inschrijven voor dagelijkse inspiratie in de week voor Pinksteren, de week voor Pasen en de weken rondom Kerst en de jaarwisseling.

Wanneer je jezelf al voor één van deze drie online-modules hebt ingeschreven, hoef je jezelf niet opnieuw aan te melden. Je ontvangt de e-mails met de links naar de beschouwingen en de verhalen dan automatisch.

Als je deze webpagina bekijkt op een desktop- of laptop-computer, vind je het inschrijfforumulier aan de rechterkant van deze pagina.

Op een smartphone of tablet, vind je het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Wanneer je na inschrijving een melding krijgt dat je al ingeschreven bent, komt dat waarschijnlijk omdat je al e-mails ontvangt van organisaties waarmee Pentagram boekwinkel samenwerkt. In je profiel kun je zelf instellen welke informatie je wenst te ontvangen.

Om bij je profiel te komen klik je op de link ‘Wijzig je gegevens’ onderaan een nieuwsbrief die je per e-mail hebt ontvangen.  Onderaan de pagina ‘Pas uw voorkeuren aan’ kun je aanvinken wat je wilt ontvangen. Veranderingen die je in je profiel hebt ingevoerd worden geactiveerd nadat je op ‘update profiel’ hebt geklikt.

4 thoughts on “Inschrijven

  1. Marjan B

    De Kerst- en Paasboodschappen die ik via de mail ontving kon ik altijd op mijn telefoon openen en lezen, maar met de Pinksterboodschap lukt dat niet meer. Is er iets aan de instellingen veranderd, of moet ik iets aan mijn telefooninstelling wijzigen?

    Reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *