Veelgestelde vragen

1. Wat kan ik doen als het me niet lukt om in te schrijven?
Klik hier voor adviezen

2. Wat kan ik vinden op de website  www.spirituelepasen.nl ?
Op deze website vind je onder de rubriek ‘Home’ tientallen artikelen die betrekking hebben op esoterische visies op de opstanding, Pasen en Pinksteren. Als je informatie zoekt over een specifiek onderwerp, kun je gebruik maken van de zoekfunctie rechtsboven.

3. Wat ontvang ik precies als ik inschrijf voor de online-programma’s?
Als je deelneemt ontvang je in de week voor Pasen, de week voor Pinksteren en in de weken rondom Kerst en de jaarwisseling iedere ochtend een e-mail met links naar twee teksten die je kunt lezen en beluisteren: een beschouwing en een verhaal. Ook ontvang je de maandelijkse nieuwsbrief van Pentagram boekwinkel. Deelname is gratis.

4. Mag ik familieleden, vrienden en kennissen op de hoogte stellen van de online-modules?
Ja natuurlijk, graag zelfs. Zij moeten wel zelf inschrijven omdat deelname alleen mogelijk is na verificatie van via het e-mail adres.

5. Wanneer kan ik me het beste richten op de teksten die ik ontvang?
We raden je aan om je aan het einde van de avond te richten op het verhaal en aan het begin van de ochtend op de beschouwing die op dat verhaal is gebaseerd. Dan eindig je en begin je de dagen op een goed afgestemde wijze.

6. Wie zijn de mensen achter de website www.spirituelepasen.nl
Deze website en de daarmee verbonden online-modules over de esoterische betekenis van de drie belangrijkste christelijke feestdagen is gerealiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. Zij gaan al tientallen jaren, met vallen en opstaan natuurlijk, een spirituele weg binnen een levende traditie van het gnostieke christendom, en willen hun inzichten en ervaringen graag uitdragen, ook online.

7. Ik ben geraakt door de informatie op deze website en heb behoefte aan meer. Wat zijn daarvoor de mogelijkheden?
Als je inschrijft, ontvang je ongeveer maandelijks een nieuwsbrief van Pentagram Boekwinkel. Daarin staan niet alleen goede boeken op spiritueel gebied, maar ook inspirerende lezingen die regelmatig worden georganiseerd door Pentagram Boekwinkel in Haarlem en symposia waarbij Pentagram Boekwinkel vertegenwoordigd is. Verder kun je onze facebook-pagina Spirituele teksten volgen.

8. De beschouwingen zijn beveiligd met een wachtwoord. Kan ik dat wachtwoord ontvangen?

Nee, de beschouwingen zijn alleen in de betreffende periode en enkele weken daarna algemeen toegankelijk. De teksten zullen in worden uitgegeven in de vorm van een fysiek boek en een e-book door uitgeverij Rozekruis Pers te Haarlem.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *